ΚΟΥΠΕΣ 1821-2021

Εντείνεται, μας λένε οι δημοσιογράφοι, η προεκλογική αντιπαράθεση των κομμάτων εν όψει των εκλογών της 21ης Μαϊου.
Μέχρι στιγμής όμως η μόνη αντιπαράθεση που βλέπουμε και ακούμε είναι για το σχέδιο που ανέλυσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Βαρουφάκη για την μονάδα ψηφιακών συναλλαγών που προτείνει να εφαρμοστεί σε περίπτωση που κλείσουν εκ νέου οι τράπεζες.
Έχουν όλοι γνώμη για ένα σχέδιο που κανείς δεν το καταλαβαίνει και κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να εφαρμοστεί, εάν χρειαστεί.
Ο πρωθυπουργός σε ομιλία του ζήτησε να σταματήσουν κάποιοι να παίζουν monopoly με τα χρήματα και την ευημερία του ελληνικού λαού.
Μέχρι εδώ καλά, αλλά μήπως monopoly δεν παίζουν τέσσερα χρόνια στην κυβέρνηση όταν ο ελληνικός λαός είναι υποχρεωμένος να ζει με τα κουπόνια που χορηγεί η κυβέρνηση για όλες τις πρώτες του ανάγκες.
Μήπως δεν παίζουν monopoly όταν ο ελληνικός λαός παίρνει κουπόνια, όχι μόνον για τα καύσιμα ή για την ενέργεια, αλλά και για να προμηθευτεί… μακαρόνια και γάλα;
Και τώρα μετά από την νεφελώδη πρόταση του κόμματος Βαρουφάκη, όπου εκεί περιστρέφεται η συζήτηση, ξεχάσαμε ή μάλλον μας έκαναν να ξεχάσουμε, τα σοβαρά προβλήματα της χώρας, τουλάχιστον αυτά της Οικονομίας.
Ξεχάσαμε ότι μας υποσχέθηκαν Ανάπτυξη η οποία δεν ήρθε ποτέ.
Ξεχάσαμε τις μπουλντόζες στο Ελληνικό που δεν μπήκαν.
Δεν σκεφτόμαστε πως είναι δυνατόν να υπάρχει μείωση του πληθωρισμού αλλά ο πληθωρισμός στα τρόφιμα να είναι αυξημένος και μάλιστα υψηλός.
Τους έκανε “πάσα” ο Βαρουφάκης, που για να λέμε την αλήθεια αυτά υποστηρίζει, και ξεχνάμε αυτά που υποσχέθηκε και δεν έκανε η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση.
Είτε με κουπόνια ή καλύτερα και πιο ευρωπαϊκά με pass, είτε με “Δήμητρα” μας πάνε για καθεστώς Σοβιετικού τύπου.

Αφήστε το σχόλιο σας

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ