ΚΟΥΠΕΣ 1821-2021

Ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σενάριο για τις ήδη τεταμένες ελληνοτουρκικές σχέσεις κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με αυτό, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζεται να ανακοινώσει στις 20 του Ιουλίου, την προσάρτηση των Κατεχομένων της Κύπρου.

Σ’ αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού λόμπι στις ΗΠΑ, ο εκτελεστικός διευθυντής του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας, Έντι Ζεμενίδης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και την εκπομπή «Το GPS Της Επικαιρότητας».

«Χθες κυκλοφόρησε στην Ουάσινγκτον ότι ο κ. Ερντογάν θα κάνει κάτι μεγάλο στα Κατεχόμενα στις 20 Ιουλίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Ζεμενίδης. «Το σενάριο που επικρατεί, είναι ότι μπορεί να ανακοινώσει την προσάρτηση των Κατεχόμενων, και υπάρχει η πρόθεση της αμερικανικής πλευράς να στείλει σχετικό ψήφισμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών».

Τώρα σε τι θα ωφελήσει ένα ακόμη ψήφισμα στον ΟΗΕ που εδώ και 40 χρόνια κλείνει τα μάτια μπροστά την τουρκική βαρβαρότητα είναι προφανές: Σε τίποτα… απλά θα ικανοποιηθούν οι ελληνοαμερικάνοι υποστηρικτές των Δημοκρατικών και του Μπάϊντεν.

Αφήστε το σχόλιο σας

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ