Άρχισε η χειμερινή περίοδος και στην Λέσβο άρχισαν να λερχονται μαζικά οι “πρόσφυγε” Στα πλαίσια άσκσησης πλοίο ης Frontex  εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΤΣΙΛΙΑ” ν. Λέσβου, βάρκα μ δεκάδες άτομα και απλά προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης, ενώ συνελήφθη από στελέχη της οικεί;ας Λιμενικής Αρχής ο 19χρονος αλλοδαπός χειριστής της λέμβου.

Επίσης, στον εντοπισμό και τη διάσωση 46 “προσφύγων” προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ”ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2017”.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, πλήρωμα ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης, ενώ συνελήφθη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο 22χρονος αλλοδαπός χειριστής της λέμβου.

Ακόμη, στον εντοπισμό και τη διάσωση 63 “προσφύγων” προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ”ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2017”.
Συγκεκριμένα, ανωτέρω πλωτό εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “Μυτιλήνης” ν. Λέσβου, λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Συνολικά 175 πρόσφυγες σε μία μόλις ημέρα και ακόμη δεν αρχίσαμε…

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here