Όπως είχαμε γράψει στον ΕΚ το κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη Λόγω της μη κατάθεσης φακέλου για συμμετοχή στο διαγωνισμό  έχασε την όποια πανελλαδική άδεια που είχε

Εδώ και λίγες εβδομάδες δεν υπάρχει πλέον στην ψηφιακή πλατφόρμα της Digea και ο τηλεθεατής πρέπει να ψάξει το κανάλι σε άλλη συχνότητα και μάλιστα μόνο στην Αττική. Για την υπόλοιπη Ελλάδα οι τηλεθεατές μπορούν να δουν το κανάλι μόνο από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ.

Αυτό σίγουρα θα είναι ένα σημαντικό πλήγμα για το κόμμα του ΛΑΟΣ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη καθώς η μεγαλύτερη δυναμική του κόμματος στηριζόταν στις εκπομπές και την πανελλαδική προβολή που είχε μέσω του καναλιού.
Εκδηλώσεις και ομιλίες του κόμματος έχουν περάσει προ πολλού σε δεύτερη μοίρα οπότε το μοναδικό όπλο που είχε το κόμμα ήταν η τηλεόραση.
Αναμένουμε να δούμε πως θα αποτυπωθεί αυτή η εξέλιξη, δημοσκοπικά, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά ειδικά αν λάβουμε υπ΄όψιν μας ότι ο ΛΑΟΣ τον τελευταίο καιρό έδειχνε ότι θέλει να ανασυγκροτηθεί και να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here