Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια της Κω και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ο 41χρονος πατέρας του 14χρονου κοριτσιού που βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση στην Κάλυμνο, καθώς και ο 67χρονος φερόμενος ως δράστης του βιασμού
Οι δύο άνδρες χθες το μεσημέρι συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους κ.κ. Δημήτρη Καρδούλια και Τιτίκα Μουράτογλου – Νικαία (για τον 67χρονο) και Κώστα Χόνδρο (για τον 41χρονο) απολογήθηκαν αρνούμενοι τα όσα τους καταλογίζονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος είπε πως ουδεμία σχέση έχει με τα όσα του καταλογίζονται, ενώ ακόμη και ο 41χρονος πατέρας που προανακριτικά φέρεται να είχε δώσει «λεπτομέρειες» για την υπόθεση αρνήθηκε κάθε ανάμιξη.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και οι δύο άνδρες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έκανε η 14χρονη –σήμερα- κοπέλα μαζί με δύο συγγενείς της, στις 16 Αυγούστου 2017 στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ανήλικη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωνε από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017 που κατάφερε να βρει τη δύναμη και να μιλήσει, από τον ίδιο της τον πα- τέρα!

Πιο συγκεκριμένα, γράφει η τοπική εφημερίδα “Ροδιακή” ο 41χρονος φέρεται να επέτρεπε στον 67χρονο συνταξιούχο να συνερευρίσκεται ερωτικά με την ανήλικη κόρη του και όταν όλα τελείωναν εκείνος της έδινε χρήματα, ποσά από 5 έως 20 ευρώ. Τα χρήματα αυτά η ανήλικη τα έδινε όταν επέστρεφε στο σπίτι τους, στον πατέρα της.

Μετά την καταγγελία ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και αφού εκδόθηκαν εντάλματα από τον ανακριτή Κω, συνελήφθησαν τόσο ο 41χρονος πατέρας όσο και ο 67χρονος συνταξιούχος.

Οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν στη Κω όπου και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βάρος τους για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια και παραπέμφθηκαν στην ανάκριση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here