Σήμερα στις 18:00 (και σε επανάληψη αύριο Παρασκευή 17/11 στις 17:00) η εκπομπή “Μαύρα Γράμματα σε Λευκές Σελίδες” που επιμελείται και παρουσιάζει ο συνεργάτης των εκδόσεων ΛΟΓΧΗ Νίκος Παπαγεωργίου, θα είναι αφιερωμένη στο αληθινό Πολυτεχνείο 1973. Θα μεταφέρουμε τα γεγονότα όπως τα έζησαν και τα περιέγραψαν ο Αρχηγός της Αστυνομίας Πόλεων εκείνη την εποχή Νικόλαος Δασκαλόπουλο, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αθηνών Λουκάς Χριστολουκάς, ο μετέπειτα πρωθυπουργός Αδαμάντιος Ανδρουτσόπουλος, ο Στρατηγός Στυλιανός Παττακός, ο Ταξίαρχος Νικόλαος Ντερτιλής και άλλοι αξιωματούχοι την περίοδο των συμβάντων στο Πολυτεχνείο.

Στη συνέχεια θα παρουσιάσουμε βιβλία σχετικά με το θέμα της εκπομπής και την τρέχουσα πατριωτική βιβλιογραφία. Επίσης τις νέες εκδόσεις και επανεκδόσεις βιβλίων που είχαν εξαντληθεί από καιρό. Μείνετε συντονισμένοι…

αν θέλετε να βγείτε στον “αέρα” του ραδιοφώνου καλέστε στο 6945258240 στον ίδιο αριθμό μας βρίσκετε και στο viber, ή στείλτε τα μηνύματα σας στο axisradio@hotmail.com και στο info@elkosmos.gr για να διαβαστούν στον αέρα του σταθμού.

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here