Πολίτες αντέδρασαν στην «Gay παρέλαση» της Θεσσαλονίκης αλλά η αστυνομία τους διέλυσε (video)

0
4902

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και η δεύτερη από τις “πολύχρωμες παρελάσεις” της Θεσσαλονίκης μετά τα όσα διασπαστικά συνέβησαν στην κοινότητα…
Τα.. άτομα συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο και πορεύτηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Όμως υπηρξε ένταση και μικροεπεισόδια την στιγμή που η πορεία βρισκόταν στην οδό Τσιμισκή, όπου ομάδα, περίπου, 50 ατόμων προσπάθησαν να διαμαρτυρηθούν και να εμποδίσουν τη διέλευσή της, αλλά τελικά απωθήθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες διέλυσαν κάθε αντίδραση, αυθόρμητη ή μη, των πολιτών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία διαλύει οποιαδήποτε αντίδραση από μεριάς “ορθότητας”, θα είχαμε ομως περιέργεια αν ποτέ θα συμβεί και από την αντίστροφη μεριά. Να διαλύουν με τέτοια ευκολία και αμεσότητα όλες τις αντί – συγκεντρώσεις και αντί – πορείες που κάνουν απέναντι σε πατριωτικές συγκεντρώσεις. Μάλλον δύσκολο!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών του, η συμμετοχή ξεπέρασε κατά πολύ τους περσινούς αριθμούς, ενώ υπήρξε προσέλευση και από όμορες χώρες.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης, ο βουλευτής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, στελέχη του κόμματος και της νεολαίας , ενώ από πλευράς ΝΔ παρέστησαν ο γραμματέας ειδικών πληθυσμιακών ομάδων Γιώργος Σταμάτης, η αναπληρώτρια γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, Μαίη Ζαννή, το μέλος πολιτικής επιτροπής Βίκυ Νάκου, ο διευθυντής πολιτικού συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Αλέξανδρος Μίχας και ο τέως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας Αντύπας Καρύπογλου.

Άλλωστε η Νουδού έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο στηρίζει αντίστοιχες “παρελάσεις”…

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here