Το σχόλιο ενός μουσουλμάνου κληρικού στο Twitter, με το οποίο ζητεί από τη FIFA να απαγορεύσει στους ποδοσφαιριστές να κάνουν τον σταυρό τους προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, αναφέρει το RT.

O Mohammed Alarefe μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 17,5 εκατομμύρια followers του στο Twitter,που τον ακολουθούν πιστά. «Βλέπω βίντεο με αθλητές, με ποδοσφαιριστές να τρέχουν, να σκοράρουν και όταν κερδίζουν να κάνουν το σύμβολο του σταυρού στο στήθος τους και η ερώτησή μου είναι οι κανονισμοί της FIFA δεν το απαγορεύουν αυτό;», διερωτήθηκε διαδικτυακά…

Η απάντηση ήρθε από δεκάδες χρήστες του Twitter οι οποίοι του απάντησαν σε γενικές γραμμές ότι ακόμα και οι μουσουλμάνοι αθλητές πανηγυρίζουν με το δικό τους τρόπο και πως η FIFA έχει ενωτικό χαρακτήρα.

Ένας χρήστης πήγε τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, επισημαίνοντας το εξτρεμιστικό υπόβαθρο που κρύβεται στα σχόλια του κληρικού.

«Το ISIS απαγορεύει, επίσης, το σύμβολο του σταυρού, όταν ο Μπαγκντάντι γίνει πρόεδρος της FIFA, θα μπορούσε να το επανεξετάσει,» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπορεί προς το παρόν, τέτοιες προτάσεις, να πέφτουν στο κενό αλλά θυμηθείτε πριν λίγα χρόνια πόσο “εξωγήινα” φάνταζαν τόσα πράγματα που λέγαμε ότι θα συμβούν και κανείς δεν έδινε σημασία.
Η σύγγρουση των “δικαιωμάτων” ακόμη και σε ευρωπαϊκές, μέχρι πρότινος, χώρες είναι αναπόφευκτη και οι Ευρωπαίοι κοιμούνται αλλά όταν θα ξυπνήσουν ίσως και να μη ζούνε πλέον…

διαβάστε ακόμη
Βαριά τιμωρία για ένα πανό
Πάπας Φραγκίσκος: Το Κοράνι και η Βίβλος είναι...το ίδιο πράγμα
3.500 σκλάβους κρατάνε οι Ισλαμιστές στο Ιράκ
Αποχή από τα γήπεδα ετοιμάζουν οι αστυνομικοί
Ποδόσφαιρο: μια βιομηχανία του πολυπολιτισμού
Ούτε το «άρτος και θεάματα» δε μπορεί να εφαρμόσει ο Συριζανελ!
«Ασυνόδευτες νύφες»: εισάγεται και στην Ελλάδα η ισλαμική παιδεραστία;
«Ριζοσπαστικοποίηση και εξτρεμισμός στην Ευρώπη: Η περίπτωση του Ισλάμ», Σάββατο 8 Απριλίου στους «Δ...

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here