Η Χριστιανή ποδοσφαιριστίς Jaelene Hinkle αποχώρησε από την ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ μετά την ανακοίνωση ότι η ομάδα θα φορούσε φανέλες με «ουράνιο τόξο» για το επερχόμενο παιχνίδι τους. Αναφέρθηκε σε “προσωπικούς λόγους” για την άρνησή της να παίξει, σύμφωνα με την  The Christian Post.
Η παίκτρια δήλωσε στο Twitter: “Και ό, τι κάνετε εσείς, κάντε το από την καρδιά σας ως προς τον Κύριο και όχι στους ανθρώπους”. “Αν ζείτε για την αποδοχή των ανθρώπων, θα πεθάνετε από την απόρριψή τους”, σημειώνει επίσης στο προφίλ της.

Η Hinkle “διαμομόρφωσε” το λογότυπο ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας σε εορτασμό του Σταυρού στο Instagram την ίδια ημέρα που το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του γάμου του ίδιου φύλου το 2015, αντιδρώντας έτσι στην απόφαση.

“Ο Ιησούς δεν ήρθε να σώσει εκείνους που ήδη πίστευαν σ ‘Αυτόν ήλθε έτσι ώστε οι χαμένοι, οι απωλεσμένοι και οι εγκαταλειμμένοι άνδρες και γυναίκες να τον βρουν και να πιστέψουν … Πιστεύω με όλες τις ίνες του σώματός μου ότι αυτό που γράφτηκε πριν από 2.000 χρόνια στην Αγία Γραφή είναι αναμφισβήτητα αλήθεια, δεν είναι ένα φανταστικό βιβλίο, δεν είναι επιλογή και επιλέξτε τι θέλετε να πιστέψετε και τι όχι ,  αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει, αλλά ο Χριστός και ο Λόγος Του ΠΟΤΕ ” Δήλωσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε την αληθινή βιβλική έννοια του συμβόλου του ουράνιου τόξου. “Το ουράνιο τόξο ήταν μια διαθήκη μεταξύ του Θεού και ολόκληρης της δημιουργίας του, που δεν θα ξαναπλημμυρίσει ποτέ τον κόσμο όπως όταν κατέστρεψε τον κόσμο κατά τη διάρκεια του Νώε”.

“Είναι μια συνεχής υπενθύμιση ότι, ανεξάρτητα από το πόσο διεφθαρμένος είναι αυτός ο κόσμος, δεν θα μας αφήσει ποτέ ούτε θα μας εγκαταλείψει. Σας ευχαριστώ για την εκπληκτική χάρη σας, ακόμη και σε περιόδους δοκιμασίας και σύγχυσης”, είπε.

“Η αγάπη κέρδισε πάνω από 2.000 χρόνια όταν η μεγαλύτερη θυσία όλων των εποχών έγινε για όλη την ανθρωπότητα.”

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here