Πετάνε αιχμαλώτους ισλαμιστές του ISIS από γκρεμό και τους πυροβολούν (video)

0
1535

Η Μοσούλη απελευθερώθηκε και ήρθε νομοτελειακά η ώρα της τιμωρίας (που φυσικά δεν είναι αποδεκτή ανθρωπιστικά, αλλά ρεαλιστικά πάντα στην Ιστορία έτσι συμβαίνει διότι οι άνθρωποι πάντα εκδικούνται καθώς διέπονται οι περισσότεροι από άγρια ένστικτα) για τους σουνίτες εξτρεμιστές του ISIS που είχαν την ατυχία να συλληφθούν από τις ιρακινές σιιτικές δυνάμεις και αρκετοί από αυτούς αντιμετωπίζουν την φρικτή τύχη που επιφύλαξαν για τα αθώα θύματά τους κατά τα χρόνια της κυριαρχίας τους.

Έτσι Σιίτες στρατιώτες τους πετάνε από τον γκρεμό και τους «γαζώνουν» όπως αποκαλύπτει το παρακάτω βίντεο όπου μαχητής του ISIS είναι τρομοκρατημένος ενώ δέχεται χτυπήματα από τους στρατιώτες πριν τον πετάξουν από τον γκρεμό όπου φαίνεται ήδη το σώμα ενός άλλου ανθρώπου.
Το βίντεο είναι τρομακτικό και ιδιαίτερα σκληρό.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε ότι αν αποδειχθεί η γνησιότητα του βίντεο, που φέρεται να τραβήχτηκε πρόσφατα στην απελευθερωμένη Μοσούλη, θα γίνει έρευνα για να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι στρατιώτες.

Το βίντεο έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της απελευθέρωσης της Μοσούλης, την πόλη στην οποία το Ισλαμικό Κράτος κήρυξε το χαλιφάτο το 2014.

Συνεχίζονται ωστόσο κάποιες αψιμαχίες μέσα στην Παλιά Πόλη, με άγνωστο αριθμό μαχητών του ISIS, ίσως κάποιες εκατοντάδες, να κρύβονται στη Μοσούλη αλλά είναι ζήτημα χρόνου να εξοντωθούν.
Το μίσος απάντων στο Ιράκ για τους μαχητές του ISIS είναι τόσο μεγάλο που καμία τέτοια εντολή για προστασία τους δεν πρόκειται να τηρηθεί και ούτε και η ίδια η ιρακινή εξουσία θα το ήθελε άλλωστε καθώς ο φόβος είναι το μόνο μέσο αποτροπής για ένα παρόμοιο αιματοκύλισμα στο μέλλον.

διαβάστε ακόμη
Φανατικοί αλβανοί ισλαμιστές κατατάσσονται στο ISIS
Το ISIS βομβαρδίζει τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Λιβύης
3.500 σκλάβους κρατάνε οι Ισλαμιστές στο Ιράκ
Τρόμος! Το ISIS έχει εκπαιδεύσει 400 τζιχαντιστές να πνίξουν την Ευρώπη στο αίμα!
Άρχισε η μάχη της Ράκας, το ISIS προσπαθεί να αμυνθεί
Ανήλικοι τζιχαντιστές εκτέλεσαν πέντε αιχμαλώτους στη Ράκα (video)
Η καταστροφή που άφησε πίσω του το ISIS αποκαλύπτεται
Πυρήνες του ISIS σε Κοσσυφοπέδιο και Αλβανία (video)

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here