060117 AFISSAΈχουν περάσει σχεδόν 9 μήνες (26 Μαρτίου 2016) από την συγκέντρωση του συλλόγου μας και των υπόλοιπων πατριωτικών συλλόγων κατά την ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας.
Δυστυχώς η κατάσταση της Πατρίδος μας σε αυτό το χρονικό διάστημα,έχει επιδεινωθεί σε όλα τα θέματα.
Η αυξανόμενη ανεργία,η οικονομική κρίση,η υπογεννητικότητα και η μετανάστευση των Ελλήνων σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση -που έχει πάρει την μορφή του εποικισμού,καθιστούν τον εθνικό κίνδυνο να γίνουμε ξένοι μες στο τόπο μας, ορατό και μεγάλο!
Οι “καημένοι και ταλαιπωρημένοι πρόσφυγες” που τόσο έξυπνα μας πρόβαλλαν τα τηλεοπτικά κανάλια και τα παπαγαλάκια τους, έχουν μετατραπεί σε ένα ιδιότυπο στρατό κατοχής που χαίρουν πάσα ανοχή από το κράτος της νέας τάξης πραγμάτων.
Αποκλείουν δρόμους,καταστρέφουν περιουσίες,βεβηλώνουν εκκλησίες,δημιουργούν συνεχώς προβλήματα,απαιτούν και φέρονται δεσποτικά θαρρείς και η Ελλάδα τους χρωστάει ή τους κάλεσε να έρθουν!!!
Το νεοταξικό κράτος,χωρίς ίχνος διάθεσης να προστατεύσει τους Έλληνες και την Ελλάδα,αντί να απελάσει τους λαθροεισβολείς και να διαφυλάξει τα σύνορα μας,προσπαθεί να εντάξη τους λαθρομετανάστες στις τοπικές κοινωνίες.
Τους παρέχει δωρεάν σπίτια και σίτιση την στιγμή που χιλιάδες Έλληνες ζουν υπό το καθεστώς της φτώχιας.
Τέλος προσπαθεί και έχει εντάξη τα παιδιά των λαθρομεταναστών (εκτός κάποιων ηρωικών περιοχών όπως το Ωραιόκαστρο) μέσα στα ελληνικά σχολεία,υποβαθμίζοντας την ήδη προβληματική παιδεία και δημιουργώντας ανεξέλεγκτες καταστάσεις εις βάρος των ελληνόπουλων.
Η κατάσταση πλέον,σε συνδιασμό με τις τουρκικές συνεχόμενες απειλές και πρακτικές,ομοιάζει σαν μία βραδυφλεγείς βόμβα στα θεμέλια της εθνικής μας ασφάλειας.
Εάν λοιπόν και εσείς ανησυχείτε και θέλετε να εκφράσετε την αντίθεση σας στα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας,τότε υπεράνω κομμάτων,σας καλούμε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 1200 στην Θεσσαλονίκη για να βροντοφωνάξουμε :

ΌΧΙ στην λαθρομετανάστευση!

!ΌΧΙ στον εποικισμό της Πατρίδος μας!

ΌΧΙ στην δημιουργία ισλαμικών τεμένων!

Άμεση απέλαση όλων των παρανόμων λαθρομεταναστών!

Άμεση απέλαση όλων των Μ.Κ.Ο. ιδίως από τα ελληνικά νησιά!

Άμεση σφράγιση των συνόρων μας.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες,στα ελληνόπουλα και στην Ιστορία της!

Υ.Σ.
Η συγκέντρωση έρχεται και ως απάντηση στην ενορχηστρωμένη βίαιη καταστολή της προηγούμενης συγκέντρωσης κατά της δημιουργίας ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό.
Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι κατά του εποικισμού της Πατρίδος μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Σύλλογοι και συλλογικότητες που στηρίζουν την εκδήλωση:
Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Ελληνοκρατείν
Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες
Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου
Λαική Κίνησις Πολιτών Καβάλας – Φοίνιξ
Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση Αλεξανδρούπολης
Λαική Κίνησις Πολιτών Θεσσαλονίκης – Φίλιππος ωβ

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here