Μετά την προοδευτική «αλλαγή φύλου» τώρα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΖΝΕΛ φέρνει προς ψήφιση νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της ινδικής κάνναβης «για ιατρικούς σκοπούς» σε πρώτη φάση.

Ο Τσίπρας θεωρεί πως αυτή η νέα νομοθετική πρωτοβουλία θα ενισχύσει το «προοδευτικό της πρόσημο», καθώς βάζει μπροστά την αριστερή ατζέντα και θα ενισχύσει το προφίλ του πρωθυπουργού, δείχνοντας πως έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στην βουλή. Και για να μπούμε στο πνεύμα  «όταν θα αρχίσει να γυρίζει στην βουλή (το νομοσχέδιο) ο Alexis θα κάνει την πρώτη (εισήγηση)

Ενδιαφέρον θα έχει ποιος βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν θα δοκιμάσει (να ψηφίσει)  αν και η Κουμουνδούρου τώρα είναι ψυλιαμένη και ενοχλημένη με τους «αντάρτες βουλευτές» που είτε καταψήφισαν άρθρα του νομοσχεδίου για τη διόρθωση φύλου, είτε ήταν απόντες, αλλά και με τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που ο καθένας ψήφισε ό,τι ήθελε.

Ο γνωστός βουλευτής Κατσίκης των ΑΝΕΛ σε πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες έλεγε πως δεν θα ψηφίσει νομοσχέδιο για τη χρήση της κάνναβης αλλά λαο με την «αλλαγή φύλου» υα ίδια έλεγε πριν και ζήταγε συγνώμη για την λάθος ψήφο  «Δεν το κατάλαβα, όταν είπα όχι σε όλα εννοούσα σε όλα τα άρθρα».

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here