Νίκος Μίχος: Γιατί έφυγα από τη Χρυσή Αυγή (video)

0
4154

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίησή του από τη Χρυσή Αυγή, μίλησε ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.
Ο Νίκος Μίχος είπε ότι η κεντρική ηγεσία της Χρυσής Αυγής προωθούσε στην Εύβοια όψιμους εθνικιστές και άτομα που δεν είχαν καμία σχέση με το χώρο. Τόνισε πως ενώ είχε ενημερώσει γραπτώς το Νίκο Μιχαλολιάκο για την κατάσταση που επικρατεί, ο κ. Μιχαλολιάκος όχι μόνο δεν έλαβε υπόψιν του τις παρατηρήσεις του βουλευτή, αλλά δεν τον κάλεσε καν για διευκρινήσεις. Η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη όταν ο Νίκος Μιχλολιάκος ενέταξε στη Χρυσή Αυγή τον πρώην στυνομικό διοικητή της περιοχής Λάμπρο Χουλιαρά, που είχε συμμετάσχει σε διώξεις εναντίον του κόμματος. Μετά από όλα αυτά, λέει ο βουλευτής, ήταν αδύνατον να παραμείνω στο κόμμα.
Τέλος, ο Νίκος Μίχος αναφέρθηκε στο Νίκο Μιχαλολιάκο και τον τρόπο που διοικεί το κόμμα. ενώ μίλησε με καλά λόγια για τον Δημήτρη Κουκούτση, που επίσης έφυγε από τη Χρυσή Αυγή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here