Με την χώρα μας ασχολείται σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Deutsche Welle, όχι όμως με την πορεία της οικονομίας ή κάτι παραπλήσιο αλλά με την ανέγερση του τεμένους.

Μας κατηγορούν ότι συνέχεια αναβάλλουμε την έναρξη λειτουργίας του τεμένους και ότι είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που ακόμη δεν έχει τζαμί, λες και αυτό είναι κακό. Επίσης η εφημερίδα αναφέρει ότι οι μουσουλμάνοι πουν ζουν στην Ελλάδα, παρανόμως θα τους θυμίσουμε, προσεύχονται σε αυτοσχέδιους χώρους. Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων φιλοξενεί και δηλώσεις του Αιγύπτιου προέδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας Ναΐμ Ελγκαντούρ που όπως δηλώνει αγωνίζεται όχι μόνον για την ανέγερση τζαμιού αλλά και για την αποδοχή των μουσουλμάνων από την ελληνική κοινωνία. Αλήθεια για τον βίαιο ξεριζωμό της ελληνικής κοινότητας από την Αίγυπτο επί Νάσερ έχει να μας πει τίποτε ή αυτοί δεν είχαν δικαιώματα;

Συνεχίζοντας ο κύριος αυτός κατηγορεί τους Έλληνες πολίτες ότι δεν βλέπουν θετικά το Ισλάμ και ότι σε τοίχους αναγράφονται συνθήματα κατά των μουσουλμάνων. Επίσης αναφέρει ότι διερωτώνται οι Έλληνες αν σε κάποιο αραβικό κράτος θα μπορούσε να χτιστεί ένας Χριστιανικός ναός, δεν απαντά όμως σε αυτό το ερώτημα. Στο δημοσίευμα επίσης αναφέρεται ότι η κυβέρνηση αναγνωρίζει το πρόβλημα αλλά αν χτιστεί το τζαμί θα χάσει πολλούς ψήφους και προχωράει ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι δεν υπάρχει μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αττική. Θέλουν να μας εξισλαμίσουν με το ζόρι.

Δεν γνωρίζουμε τι συνθήκες έχουν υπογράψει όλοι οι κατά καιρούς κυβερνώντες μας και από πού και ως που είμαστε υποχρεωμένοι να απολογηθούμε για την μη ανέγερση τζαμιού, εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι οι Ευρωπαίοι που τους καλοδέχτηκαν, τους έκαναν πολίτες των χωρών τους και τους σπούδασαν τώρα βλέπουν τα παιδιά τους να πέφτουν νεκρά από τις σφαίρες των πρώην δήθεν φιλήσυχων «συμπατριωτών» τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here