Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επισκέφθηκαν τη Μυρτώ και δήλωσαν «Μυρτώ είμαστε μαζί σου…»

Published On 02/02/2017 » 1494 Views» By ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ » ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
 0 stars
Register to vote!

010217 PAOKΈνα μεγάλο μπράβο στις ελληνικές ομάδες που δείχνουν ότι δεν ξέρουν μόνο να φωτογραφίζονται πλάι σε “πρόσφυγες”  αλλά στηρίζουν και τους Έλληνες που η ίδια η πολιτεία και  τα κανάλια έχουν ξεχασμένους.
Την έντονη κοινωνική της δράση, έδειξε για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που υποδέχθηκε στη Λάρισα την 19χρονη Μυρτώ, που το 2012 η περιπέτεια της συγκλόνισε το Πανελλήνιο.
Τον περασμένο Ιούλιο συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από την ημέρα που η 16χρονη- τότε- Μυρτώ κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 19χρονο Πακιστανό, στη ‘Χρυσή Ακτή’ της Πάρου και από τότε την άφησε- δυστυχώς- να παλεύει καθημερινά για την αποκατάσταση της υγείας της.
Οι «ασπρόμαυροι» ποδοσφαιριστές, επισκέφτηκαν τη νεαρή στο κέντρο αποκατάστασης «Animus» στη Λάρισα, δωρίζοντας της μια φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς από σήμερα αποτελεί μέλος της μεγάλης οικογένειας του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Το καλοκαίρι του 2012 η απίστευτη περιπέτειά της συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Πέντε χρόνια μετά, τα φώτα έχουν σβήσει, αλλά ο αγώνας που δίνει η Μυρτώ συνεχίζεται πιο έντονος. Στα 19 της χρόνια πλέον, παλεύει καθημερινά μαζί με την οικογένειά της για μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω ειδικών θεραπειών στο κέντρο Animus στη Λάρισα.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δίπλα στην Μυρτώ και στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά της μέσω του κοινωνικού προγράμματος PAOK Action. Η Μυρτώ και η οικογένειά της, επισκέφτηκαν την αποστολή της ομάδας λίγο πριν τον αγώνα με τη Λάρισα προκειμένου η 19χρονη νικήτρια ζωής να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Από σήμερα, άλλωστε, η Μυρτώ έχει τη δική της φανέλα με το όνομά της στην πλάτη, καθώς αποτελεί επίτιμο μέλος της οικογένειας του συλλόγου. Και υποσχέθηκε πως μόλις έχει τη δυνατότητα θα έρθει και στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ από κοντά.
Μυρτώ είμαστε μαζί σου…»

διαβάστε ακόμη
Μηνύματα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τη Γενοκτονία των Ποντίων
«Όχι στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων» από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ (video)
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κατά του Φίλη
Οι Έλληνες οπαδοί έδωσαν την δική τους απάντηση από τις κερκίδες…
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στην Λάρισα... στηρίζουμε την Μυρτώ και δίνουμε Ελπίδα
Οι Έλληνες Πατριώτες στήριξαν την Μυρτώ
Έβδομο χειρουργείο για τη Μυρτώ της Πάρου
Η ΟΥΕΦΑ διώκει τον ΠΑΟΚ για το πανό για την Μακεδονία
Share this post
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>