070317 1821Στο νέο φύλλο του «Ελεύθερου Κόσμου» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδος, εκτός από τα αφιερώματα και το αναλυτικό ρεπορτάζ για την ταινία «Έξοδος», θα βρείτε και μία ακόμη μεγάλη προσφορά για την ελληνική εθνεγερσία: το βιβλίο «1821 Οι Μεγάλες Μάχες του Έθνους» μόνον με 5 ευρώ για τους αναγνώστες του «ΕΚ» που θα προσκομίσουν την εφημερίδα στο βιβλιοπωλείο «Λόγχη» ή θα τηλεφωνήσουν στο 2103611590.

Στις 246 σελίδες του βιβλίου μπορείτε να διαβάσετε από τον Νίκο Γιαννόπουλο δεκαέξι από τις σημαντικότερες μάχες της επανάστασης του 1821.
Θα διαβάσετε επίσης άγνωστες πτυχές για της κάθε μάχης και η περιγραφή θα σας κάνει να πιστέψετε ότι παίρνετε μέρος και εσείς.
Μέσα από αυτό το βιβλίο ο αναγνώστης θα διαπιστώσει ότι η ελευθερία της Ελλάδος δεν κερδήθηκε στα ευρωπαϊκά σαλόνια με την Διπλωματία, αλλά με θυσίες και ποταμούς αίματος που έχυσαν οι πρόγονοί μας στα πεδία των μαχών. Γιατί καλή η Διπλωματία αλλά κανείς, όσο φίλος και να είναι δεν σου χαρίζει τίποτε, πρέπει να το έχεις κατοχυρώσει πρώτα εσύ με την θυσία σου. Αυτό έκαναν και οι πρόγονοί μας το 1821.

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here