Η ενημέρωση είναι μία από τις κοινωνικές δομές της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Επομένως είναι αδιανόητο και πολύ δύσκολο να είναι απούσα από τα καθημερινά γεγονότα. Η ενημέρωση θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η μεταφορά πληροφοριών από άνθρωπο σε άνθρωπο σε καθημερινή βάση. Τα ΜΜΕ σχετίζονται με την πολιτική και οικονομική εξουσία με αποτέλεσμα η σχέση αυτή να δημιουργεί πάρα πολλά ερωτήματα στους πολίτες. Φυσικά τα ΜΜΕ έχουν οικονομικό κόστος αφενός και ανταγωνισμό αφετέρου. Επίσης τα ΜΜΕ θεωρούνται ότι είναι μηχανισμοί πολιτικής εξουσίας και επηρεάζουν το πολιτικό γίγνεσθαι με διαφόρους τρόπους.

Το κάθε μέσο ενημέρωσης έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Αυτά που προσφέρουν πληροφόρηση είναι για παράδειγμα το ραδιόφωνο, η τηλεόραση αλλά και ο έντυπος τύπος εφημερίδες περιοδικά κλπ. Σε αυτά γίνεται επισήμανση και ανάλυση πολιτικών και όχι μόνο γεγονότων. Η έντυπη ενημέρωση δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να έχει δικό του ρυθμό με βάση τις ικανότητες και τα ενδιαφέροντα του. Η ανάγνωση μπορεί να επαναληφθεί άπειρες φορές. Σε αντιδιαστολή με το περιεχόμενο άλλων ΜΜΕ, τα έντυπα δεν περιορίζονται σε μία μόνο ανάγνωση.

Ο Ελεύθερος Κόσμος είναι η ανεξάρτητη εθνικιστική φωνή που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες εθνικιστές, δίχως να υπάρχουν οικονομικές ή κομματικές εξαρτήσεις. Κάθε μήνα κυκλοφορεί η εφημερίδα σε ολόκληρη την Ελλάδα με αναλύσεις, για όλα τα θέματα που απασχολούν σήμερα τους Έλληνες πολίτες, μέσα από το ιδεολογικό πρίσμα του Εθνικισμού. Όμως η ενημέρωση είναι καθημερινή αφού στην ηλεκτρονική σελίδα elkosmos.gr αναρτώνται συνεχώς νέες ειδήσεις με σχολιασμό από τους συντάκτες του Ελεύθερου Κόσμου.
Η εθνικιστική πληροφόρηση επίσης δίνεται και μέσα από το ραδιόφωνο που λειτουργεί συνεχώς 24 ώρες, με πάνω από 12ωρες καθημερινά εκπομπές λόγου, καθώς επίσης και η web tv του σταθμού μας. Το ραδιόφωνο τους Ελεύθερου Κόσμου είναι η μοναδική εθνικιστική φωνή του διαδικτύου.

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο του «ΕΚ» θα είναι πάλι κοντά σας με ζωντανές εκπομπές από την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου (9/11).

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here