Καθημερινά είναι τα “κρούσματα” της άφυλης-έκφυλης κοινωνίας που θέλει να επιβάλει η πολιτική “ορθότητα” σήμερα. Στα πλαίσια αυτής της προπαγάνδισης βρίσκουν εύκολα θύματα διάσημους ηθοποιούς – πρότυπα για να παρουσιάζουν τη νέα υποκουλτούρα , ευελπιστώντας να βρουν σύντομα μιμητές που θα πηθικίζουν άκριτα ότι μας ταΐζουν.

Η Megan Fox έντυσε τον 5χρονο γιο της ως Elsa από το «Frozen»…
Φυσικά, υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα και σχόλια, σχετικά με το ντύσιμο του μικρού.H Μegan Fox και ο σύζυγός της Βrian Austin Green απαθανατίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής βόλτας στα μαγαζιά με τα τρία τους παιδιά. Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση σε sites της Αμερικής είναι ότι ο 5χρονος γιος του ζευγαριού, Noah, ήταν ντυμένος με το φόρεμα της πριγκίπισσας Elsa από την ταινία της Disney, Frozen.

Φυσικά, υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα, σχετικά με το ντύσιμο του μικρού. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που επέλεγε ρούχα τα οποία δεν συνάδουν με το φύλο του.

Ο Βrian Austin Green, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ο γιος του μπορεί να φοράει ότι θέλει και ότι δεν κάνει κακό σε κανένα φορώντας φορέματα. «Είναι η δική του ζωή και τα δικά του ρούχα. Στα 5 μπορεί κάποιος να διασκεδάζει», είχε πει χαρακτηριστικά.

Τα τελευταία χρόνια πάντως, αρκετοί είναι οι “stars” οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί για τέτοιου είδους επιλογές από τα ανήλικα παιδιά τους. Angelina Jolie και Brad Pitt που έκαναν το ίδιο με τη 10χρονη κόρη τους Shiloh, η οποία εδώ και 5 χρόνια  ντύνεται αποκλειστικά με αγορίστικα ρούχα. Βέβαια τα όσα ακολούθησαν με την κατάληξη της οικογένειας που διαλύθηκε όσο και οι κατηγορίες για όργια, χρήση ναρκωτικών που εκτοξεύθηκαν μάλλον δεν επιβεβαιώνουν τις επιλογές του ζευγαριού.

Στο ίδιο μήκος κύματος, βρίσκεται και η Charlize Theron, η οποία φοράει φορέματα εμπνευσμένα από τη πριγκίπισσα Elsa της ταινίας, Frozen.

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here