030716 ENTHETOORTHODOXIAΟ «ΕΚ» προσφέρει στους αναγνώστες του στο νέο φύλλο που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδος, του δωρεάν το πολυσέλιδο, έγχρωμο ένθετο. Σε αυτό μπορείτε για να διαβάσετε για τα πως επιχειρείται  η αποχριστιανοποίηση και η ουδετεροποίηση των Ελλήνων πολιτών και πως μεθοδεύεται η ισλαμοποίηση της πατρίδας μας.
Ποιοι κύκλοι προωθούν τις φιλοπαπικές δυνάμεις σε βάρος της Ορθόδοξης διδαχής.

Ακόμα θα πληροφορηθείτε την αλήθεια για την εκκλησιαστική περιουσία και το πως η προτεινόμενη Συνταγματική Αναθεώρηση έχει ως απώτερο σκοπό τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας. Στο ένθετο θα βρείτε τις απαντήσεις στο ερώτημα:  «Ποιοι και κυρίως γιατί πολεμούν την Εκκλησία».

Tο τελευταίο διάστημα, ο θεσμός της Εκκλησίας, τόσο ως διοικητικός φορέας όσο και στην έκφραση του λαϊκού αισθήματος, βάλλεται με επίσημους αλλά και υπόγειους τρόπους, με θεσμικές παρεμβάσεις και αλλά ιδεολογικές κατευθύνσεις. Η άμβλυνση του Ορθόδοξου θρησκευτικού αισθήματος, πρέπει να αποτραπεί, όχι μόνο για τους εθνικούς κινδύνους που εγκυμονεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά και για την αξία καθαυτή της Ορθόδοξης Πίστης, την οποία οφείλουμε να περιφρουρήσουμε.
Έτσι, κρίθηκε αναγκαία μία παρέμβαση, επίκαιρη και εμπεριστατωμένη, προσιτή αλλά και με την απαιτούμενη τεκμηρίωση από ιστορικής, θρησκευτικής και νομικής πλευράς.
Ο συντάκτης του παρόντος ενθέτου, είναι από τους πλέον κατάλληλους για τον σκοπό αυτό, καθώς διετέλεσε επί δεκαπενταετία νομικός σύμβουλος της Εκκλησίας της Ελλάδος, χειριζόμενος σοβαρά και δυσχερή ζητήματα που αφορούν τον διοικητικό της οργανισμό. Κατέχει λοιπόν, το κύρος της θεωρητικής κατάρτισης μα και την πείρα, τα δυναμικά ανακλαστικά και την οξυδέρκεια, ούτως ώστε οι παρατηρήσεις και οι εκτιμήσεις του να καθίστανται αξιόπιστες και ωφέλιμες.
Ως πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος νομικών  μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών  του γαλλικού πανεπιστημίου της Μασσαλίας (Aix –Marseille III) και της Α.Σ.Ο.Ε.Ε., είναι μαχόμενος δικηγόρος Αθήνας, επί εικοσαετία, με ειδίκευση στο Διοικητικό και Φορολογικό Δίκαιο. Είναι επίσης μόνιμος επιστημονικός συνεργάτης των νομικών περιοδικών, Δελτίο Φορολογικής Νομοθεσίας (Δ.Φ.Ν.) και Δίκαιο των Επιχειρήσεων και Εταιρειών. (Δ.Ε.Ε.)
Έχει δημοσιεύσει  δεκάδες  επιστημονικά  άρθρα στο Νομικό Τύπο αλλά και πολιτικά άρθρα στον ημερήσιο τύπο της Αθήνας.
Στο πολιτικό πεδίο, από νεαρότατης ηλικίας υπήρξε μέλος της Εθνικής Παρατάξεως (Ε.Π.) του αειμνήστου Στέφανου Στεφανόπουλου και διετέλεσε γραμματέας του πολιτικού γραφείου του ανιψιού, του ανωτέρω πολιτικού, Στέφανου Βάσσου Στεφανόπουλου κατά την περίοδο 1993 – 1996. Έκτοτε δραστηριοποιείται – χωρίς καμία κομματική ένταξη- στον χώρο  της Εθνικιστικής Δεξιάς και  μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων και ως τακτικός αρθρογράφος του «Ελευθέρου Κόσμου».
Τα δύο ιστορικά και πολιτικά του συγγράμματα,  «Η Αληθινή Ιστορία της ΕΟΚΑ Β»  και «Η Ισπανική Εθνικιστική Επανάσταση της 18ης Ιουλίου 1936» εκδόθηκαν και κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Λόγχη αποκομίζοντας ενθουσιώδεις κριτικές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Please enter your comment!
Please enter your name here